De tuinman

Weten wanneer er wat gedaan moet worden, daar zit het 'm in. Wat doet goed snoeien, en welke planten wel of niet? 

Een vaste tuinman doet niet alleen het onderhoud zelf, hij zal ook overleggen wat er voor verbeteringen mogelijk zijn, hij kan het aanspreekpunt zijn wat betreft de tuinzaken.  Waarom doen bepaalde planten het wel of niet goed, en wat kan daar aan gedaan worden? 

Er zijn zoveel factoren waarom bepaalde planten het wel of niet goed doen, denk aan de waterbehoefte, lichtbehoefte, zuurtegraad van de grond, vruchtbaarheid van de grond. Het internet heeft veel antwoorden maar je raakt snel zoek in de hoeveelheid, terwijl de tuinman direct een vraag kan beantwoorden. 

Een vast onderhoudscontract kan een uitkomst zijn, dan nemen we het onderhoudsplan door en ben je verzekerd van een fraaie tuin zonder iedere keer te hoeven bellen als er wat aan de hand is. 

 

accu powered

Veel van onze machines werken tegenwoordig op accu, en dat is fantastisch! De meeste machines op accu doen qua kracht niet meer onder aan degene op benzine en het grote voordeel is dat ze geen herrie produceren, wat voor ons fijn is, maar natuurlijk ook voor u als klant en de omgeving stelt het ook op prijs. Ook is het natuurvriendelijker want ze verbruiken geen brandstof en dus ook geen uitlaatgassen.